Landbouwmechanisatie op maat

Landbouwmechanisatie speelt een cruciale rol in de moderne landbouwsector, waarin efficiëntie, duurzaamheid en productiviteit centraal staat. Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, waaronder Poettinger, Valtra, Same en Strautmann BSL. Met deze geavanceerde apparatuur kunnen agrariërs het beste uit hun landbouwactiviteiten halen, van het zaaien tot het oogsten. Daarnaast zorgen we vooral ook zelf voor landbouwmechanisatie door machines zelf op maat te bouwen.


landbouwmechanisatie plukkers

Tractoren

Tractoren vormen het hart van elk agrarisch bedrijf Valtra- en Same-tractoren zijn ontworpen om in uiteenlopende omstandigheden te werken en bieden agrariërs de mogelijkheid om verschillende aanbouwapparatuur te gebruiken, zoals maaiers, ploegen, zaaimachines en frontladers. Met geavanceerde technologieën kunnen deze tractoren nauwkeurig werken, wat resulteert in een optimale gewasopbrengst.

Efficiënt maaien en oogsten dankzij landbouwmechanisatie

Oogsten is een cruciale fase in de landbouw, en onze Poettinger maaiers en opraapwagens zijn ontworpen om dit proces te optimaliseren. Poettinger staat bekend om zijn innovatieve landbouwapparatuur en biedt diverse maaiers voor verschillende gewassen en terreinen. Dankzij hun efficiënte maaisystemen kunnen agrariërs de grasopbrengst maximaliseren en tegelijkertijd de voedingswaarde van het voer behouden.

Transporteren van gewassen

Het veilig en efficiënt transporteren van gewassen is belangrijk voor elke landbouwbedrijf. Daarom bieden we ook Strautmann BSL-kippers aan, die uitblinken in duurzaamheid en functionaliteit. Deze kippers zijn ontworpen om grote hoeveelheden gewassen te vervoeren en waardevolle oogst veilig naar de opslagplaats wordt gebracht.

Mechaniseer voerverwerking

Voerverwerking is een belangrijk onderdeel bij veeteeltbedrijven. Baveck kan het voer met maatwerk machines nauwkeurig mengen en verdelen. Dit zorgt voor een uitgebalanceerd dieet voor het vee, resulterend in gezondere dieren en (uiteindelijk) ook een hogere opbrengst. De agrariër bespaart het bovendien veel tijd.


landbouw rotorschoffel


Maatwerk machines voor landbouwmechanisatie

Als bouwer en leverancier van landbouwmechanisatie hebben we als doel om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun productiviteitsdoelen op een duurzame en kosteneffectieve manier. We begrijpen dat elke boerderij uniek is en daarom bieden we een persoonlijke benadering en op maat gemaakte oplossingen. Ontdek meer Baveck machinebouw oplossingen.

Innovatie in de landbouwsector

Met maatwerk landbouwmechanisatie en ons assortiment van Poettinger, Valtra, Same en Strautmann BSL-producten willen we bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de landbouwsector. Door voortdurend te innoveren en onze klanten te voorzien van geavanceerde apparatuur, streven we ernaar om de landbouw efficiënter, duurzamer en winstgevender te maken.

Contacteer Baveck voor een landbouwmachine naar eigen wens

Hebt u interesse in maatwerk landbouwmachines en wilt u uw agrarische bedrijf naar de volgende stap tillen? Neem dan contact met op met Baveck en ontdek hoe onze landbouwmechanisatie-oplossingen uw agrarische activiteiten kunnen verbeteren!


Landbouwmechanisatie door Baveck Machines